Vecka 20 på Opalen

Hej

I den här värmen händer det att vi plockar fram vattenslangen och sprutar vatten på barnen. (På de som vill) och därför kan det vara bra att ha med extrakläder i skåpet!

Igår var ett gäng och hälsade på hos Ambulansen och idag åker några till stadsparken. Nästa vecka är det dags för fiskeutflykter. Vi hör av oss via sms och vi ber er svara på dem så att vi vet att ni fått informationen.

Imorgon onsdag kommer vi att styra om lite på fritids eftersom två klasser kommer byta fritidsavdelning till hösten. 6-åringarna kommer att bli Opaler och tvåorna kommer bli treor och därmed byta till avdelning Onyxen. Imorgon får de hälsa på sin nya avdelning med dess personal och det innebär att alla tvåor är Onyxer imorgon. Michelle och Micke kommer hämta dem i klassrummet och de kommer sedan att gå på utflykt till Stjärnhusparken (bakom Lidl) och de är tillbaka klockan 15.45.

Viktig information:

Kom ihåg att anmäla ditt barn till sommarfritids!

Fredagen den 8/6 är det studiedag men fritids är öppet.  Anmäl senast 25/5! Det är student i stan och vi tänker att vissa barn kanske är lediga. Därför behöver fylla i ert barns närvaro eller frånvaro i detta formulär:

Anmälan till studiedagen den 8/6

Glöm inte att skola och fritids är helt stängt måndagen den 18/6

IMG_6585 2

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s