Vecka 20 på Opalen

När eleverna får upptäcka och pröva på olika aktiviteter inom förenings-, kultur- och friluftsliv i sin närhet kan de också skapa sig en fritid som de upplever som meningsfull, både under tiden i fritidshemmet och senare i livet.

Ur: Fritidshemmet, ett kommenarsmaterial till läroplanens fjärde del

                                                                                                            Skolverket

Som ni märker så håller alla avdelningar på med lite utflykter och expeditioner av olika slag och det är för det ingår i både skolans och fritidshemmets mål att upptäcka vår närhet. På Opalen har vi valt att göra det med dessa småutflykter. Än så länge har två grupper varit iväg. Det är lite logistik och planering inför dessa utflykter vilket innebär att det kan vara svårt att få en ny utflykt om man råkat bli sjuk på sin utflyktsdag. Vi gör så gott vi kan. Det kan också bli ändringar om någon av oss personal blir sjuka. Idag kommer dagens utflykt till stadsparken bli inställd på grund av sjukdom och vi kommer genomför utflykten vid en annan tidpunkt. Vi återkommer om när.

Det är många som inte lämnat in tider för Klämdagarna men vi räknar med att ditt barn är ledigt om ni inte fyllt i någonting. Vid sådana här dagar vill vi gärna göra något extra med barngruppen och vi är då väldigt beroende av att veta antalet barn.

Igår fick tvåorna hälsa på på sin nya avdelning Onyxen och Korallerna som skall börja här på Opalen till hösten fick hälsa på oss här uppe. Vi hade en kort storsamling i hallen och sen innelek och vi hade det väldigt bra.

Vi önskar att ni meddelar om ert barn är ledigt FREDAGEN den 9/6 då skolan har lov. Maila oss på adress: Martin.samuelsson@hannaskolan.nu

vecka 20 opalen

Hälsningar

Personalen på Opalen

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s