Vecka 46 på Opalen

Snö och vatten är utmärkta lekmaterial för barnen och de ger sig verkligen hän när det vankas sådant på skolgården. Igår byggdes det för fullt innan mellis och några barn byggde ”Eldens ring” i sanden. I fredags fick de lära sig att ”Eldens ring” är ett område som är i kanten av en kontinentalplatta och där det finns över fyra hundra vulkaner. Japan ligger på den ringen och därför finns det vulkaner där. Den kunskapen inspirerade några barn till ett vulkanbygge med brinnande lava i sanden.

Den här veckan kommer  vi göra ett vulkanexperiment i smågrupper. På fredag är det storsamling och efter det blir det Just Dance. På måndag är det utedag som vanligt.

I hallen sitter lapparna där ni skall fylla i ert barns jullovstider. Fyll i de tider som gäller för respektive dag. Observera att det är två listor att fylla i. Torsdagen den 5/1 är fritids stängt och även fredagen den 6/1 eftersom det är en helgdag. (Vi missade att rödmarkera den på listorna men det är nu åtgärdat.)

Martin Samuelsson är numera föräldraledig på onsdagar och som vikarie har vi en lärarstuderande som heter Johanna Rydgård.

Hälsningar

Karin, Martin, Mina och Isabelle

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s