Skaparglädje och rörelseglädje v41

Som vissa av er föräldrar har märkt så har vi skapat ett kalejdoskop där en pokemon förvandlas när man vrider på ett papper som är vikt. Förra fredagen lottades en sådan ut och det var många som ville ha en egen och det skapade en väldigt lust hos dem att göra egna. De är ganska pillriga att göra men många har varit väldigt tålmodiga och framförallt målmedvetna. Om man vill göra en sådan hemma så kan man hitta instruktion samt den mall man på följande länk. Där finns också en instruktionsfilm om hur man ska vika och limma ihop den.http://www.redtedart.com/pokemon-evolution-diy-kaleidoscope-paper-toy/

Idag fredag så var det rörelseglädje när barnen dansade loss till Just Dance efter vår storsamling. För er som inte vet så är Just dance ett dansspel där man följer olika figurers dansrörelser på storbild. Det är många barn som tycker om detta och det brukar vara full fart. 

Kom ihåg att skriva i ert barns tider på lapparna i hallen där nere. Vi behöver dem snarast då maten skall beställas och aktiviter skall planeras. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s