Vecka 36 på Opalen

Om du får den här bloggens inlägg men ditt barn numera går på Onyxen så kan du avsluta din prenumeration längst ner i detta mail. Du behöver då prenumerera på Onyxens blogg och den hittar du här:  klicka här

Den här veckan börjar vi med vårt tema ”Kompisar”. Under förra veckan upprättades en fotostudio där barnen hjälpte till att fotografera varandra och vi kommer att fortsätta med det samt sätta upp bilderna den här veckan. Vi vill med detta skapa en ”Vikänsla” i gruppen.

Vi kommer utmana barnen att komma på fina ord och meningar man kan säga till varandra. Vi kommer att skriva sådana och sätta upp även dem. Ni kan kolla in hur långt vi har kommit med detta när ni kommer till skolan på måndag för föräldramötet. I hallen kommer vi sätta upp dem.

På fredag skall vi ha ännu en storsamling då vi samlas både ettan och tvåan i hallen. Förra veckan övade vi på en ramsa om Opalen. Fråga ditt barn om hen kommer ihåg den? Vi hoppas också att det kommer stå något i Guldboken på fredag…

På måndag har vi utedag som vanligt.

Vi som jobbar på fritids planerar på tisdagsmorgnar och då gör vi upp veckans schema och gör ett blogginlägg om veckan som kommer.

Trevlig vecka önskar: Karin, Martin, Mina och Carina

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s