Opalen v. 20

Hoppsan, nu kom hösten tillbaka igen! Tänk på att skicka med barnen kläder efter väder! Men förra veckan hade vi i alla fall ett underbart väder, och fritidshemmens dag blev riktigt populär!
Vi började med att hissa vår flagga för att sedan komma igång med de olika aktiviteterna på skolgården.

Barnen fick brottas mot Martin och Anton, 4:orna fixade med ansiktsmålning! På fotbollsplan fick man spela ”kon-fotboll” och i vårt förråd fixade Carin en ”gissa vad/vem/hur mycket” tävling. Till mellis fick alla barnen underbart goda varma mackor från vår egna husmor Anette!

Fritidshemmens dag avslutades med ett ”loppis-lotteri” och ett besök från hannaskolans egna glassbil som bjöd på mumsig isglass! Denna dag blev Inget annat än en stor succé! 🎉🎉🎉

——

Den här veckan är det dags för ytterligare en utflykt, och nu är det dags för Sebastian att ta med ett gäng till Skateparken!

I morgon, onsdag, har vi inskolning för barnen på deras, till hösten, nya fritids. Tvåorna kommer alltså att vara med Onyxen. De kommer att äta mellis på skolgården, och sedan går de iväg till Tigerparken för att leka. De är tillbaka ca 15.30.

Viktiga datum:

– 3/6 är skolan stängd. Då vill vi veta om ditt barn kommer att vara på fritids! Maila till Martin.samuelsson@hannaskolan.nu

– 10/6 är fritids stängt.

image image image image image image image

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s