Avslutning på Temat ”Egna Projekt”!

I onsdags eftermiddag var det dags för vår gemensamma avslutning på temat ”Egna projekt”. Under de senaste fem veckorna har eleverna arbetat med olika projekt, enskilt såväl som i grupp. Genom att låta eleverna fritt välja område att ”skapa” inom tränas de i att omsätta sina egna idéer i handling och då det är något de själva verkligen brinner för utmanas de även att lösa de problem som eventuellt dyker upp längs vägen. Det är roligt att få följa resan från idé till färdig produkt. Genom att avslutningsvis få visa upp sitt egna projekt så syns det tydligt hur elevernas växer, framför allt i tron på sig själva och sin förmåga.

Avslutningen startade med ett vernissage och som sig bör bjöds det på bubbel och salta pinnar under mingel. Eleverna från Korallen var givetvis med och visade stolta upp sina tavlor de arbetat med under denna tiden. Genom våra gemensamma avslutningsfester, Korallen och Opalen, får vi chansen att lära känna varandra lite extra. Det ger en känsla av samhörighet och när vi känner varandra bättre utökas elevernas möjligheter till fler lekkamrater.

Efter minglet startade den andra delen av avslutningen, nämligen showen. Det presenterades de bidrag som var mer rörliga. Resultatet ser ni här nedan och flera olika uttryckssätt gestaltades. Avslutningsvis bjöds det på snittar nere i hallen, hela eftermiddagen var mycket uppskattad. Det märks tydligt hur eleverna sträcker lite extra på sig när de får chansen att visa vad de kan!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s