Super Mario och tårtkalas!

Tusen tack alla underbara barn för ett härligt höstlov! Och prinsessan Peach hälsar och tackar för att ni räddade henne från Bowser! För er som inte var med, kan jag berätta att vi i morse fick ett rop på hjälp, i form av ett brev, från Super Mario och Luigi. De behövde vår hjälp att rädda Peach som satt fast på ett högt berg. Genom att samla olika krafter kunde vi bygga en bro, så att Peach kunde ta sig ner igen!

Efter lunch, gjorde vi i ordning för en höstfest. Till mellis åt vi tårta och efteråt lekte vi Hela havet stormar och Dans-stopp. Ett superroligt slut på ett bra lov!

Jag får ju inte glömma att berätta om fotbollsmatcherna igår! Det hade kommit önskemål från barnen om att spela fotboll mot oss vuxna. Martin, Karin Samuelsson och Sebastian utgjorde fröknarnas lag och fick spela tre matcher, först mot tjejerna, sedan mot killarna, och till sist ville fyrorna ha en ensam match mot fröknarna. Till barnens förtret vann dock frökenlaget alla matcherna…

Nu hoppas jag att ni njuter riktigt mycket det resterande lovet, för kom ihåg att i morgon håller vi stängt! Sedan vill jag påminna om att vi stänger 16.00 på måndag pga personalkonferens.

Vi ses på måndag!

IMG_0121.JPG

IMG_0124.JPG

IMG_0120.JPG

IMG_0130.JPG

IMG_0123.JPG

IMG_0128.JPG

IMG_0154.JPG

IMG_0153.JPG

IMG_0140.JPG

IMG_0136.JPG

IMG_0137.JPG

IMG_0142.JPG

IMG_0151.JPG

IMG_0146.JPG

IMG_0149.JPG

IMG_0147.JPG

Annonser

One thought on “Super Mario och tårtkalas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s