Veckans schema

Nu sitter lapparna för höstlovet uppe! Var snäll att fyll i ditt/dina barns tider senast nu på fredag!

Nu har vi gått igenom alla fem ”kärleksspråken” med barnen om hur man är en bra kompis, så på fredag tänkte vi ha en Kompis-fest ute på skolgården!

Den här veckan drar vi igång ett nytt tema på fritids; LEKVÄRLDAR. Våra fritidsbarn är väldigt duktiga på att leka. Så de behöver inga direkta hjälpmedel med att komma igång att leka, däremot vill vi ge dem några idéer om vad man kan leka, för att utveckla deras lekvärldar. De gillar att leka med sparkcyklarna ute, så vi har tänkt att vi skulle göra en bensinstation tillsammans med barnen. Idag har vi börjat spåna på idéer till den med tvåorna på FRIS-lektionen. De är verkligen fulla av idéer!

Veckans pyssel kommer handla om den fina hösten. Vi har målat upp ett stort träd i ett grupprum, där barnen ska få klistra fast fina höstlöv, i form av utklippta händer i olika färger.

Idag är vi ute och grillar tortillas, gör rävar av höstlöv, samt leker!

På torsdag fortsätter Fritidsklubben med sitt filmprojekt. 1-2:an kommer inte att gå iväg till en lekpark, utan vi stannar kvar på skolgården. De som vill kommer även att få leka i Stora Salen.

IMG_0083-0.JPG

IMG_0082-0.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s