Nu drar fritids igång på allvar!

Välkomna tillbaks till en ny termin! Det är mycket nytt som händer på Opalen i år! Det största är nog att både ettan och tvåan börjar på Opalen! Därför har vi vigt de två första veckorna åt att ”skola in” de nya eleverna, så att de vet vilka lokaler vi kan vara i och vad man kan göra här på Opalen. Igår blev ettorna och tvåorna hämtade av eleverna i trean och fyran och blev sedan runtvisade av dem inomhus. Idag kommer vi fokusera på att barnen ska lära sig varandras namn, och detta i form av ett namnbingo. 

På onsdag kommer vi att göra en samarbetsövning med mixade barngrupper, för att de ska få lära sig att leka med barn i olika klasser. 

På torsdagar kommer vi ha något vi kallar för torsdax (för år 1-2), respektive fritidsklubben (för år 3-4). Denna vecka kommer 1-2an gå till stjärnhusparken, och 3-4an kommer att planera upp ett program för fritidsklubben för resten av terminen, utefter barnens önskemål.

På fredag har vi lugna fredagen. 3-4an ansvarar för att ställa i ordning ett rum med lugn musik och saccosäckar, där 1-2an erbjuds att ha det lite lugnt och skönt. 

Eftersom vi inte har fått in alla schemalappar från er än, stämmer inte våra barnlistor. Därför kan vi inte släppa iväg några barn innan fritids-samlingen om vi inte har sett dess föräldrar. Är det så att ni vill hämta ert barn direkt efter skolan, ber vi er därför att komma upp och hämta honom/henne.

Så här ser veckans schema ut:

bild 2-4

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s