Veckans schema

Välkomna tillbaka alla igen efter ledigheten! Alla verkar ha njutit av sköna dagar i solen och det märks att energin är på topp, härligt!

Denna vecka har Karin Samuelsson semester och istället har vi Gabriel Berg hos oss. Elin, som tidigare täckt för Carin Bodin, är nu framöver på förskolan och istället har vi Johanna Karlsson hos oss som ni alla träffat tidigare.

Vi har planerat är kul vecka med servettpyssel varvat med leksaksdag och massor med utevistelse, våren har lovat att vara här!

Imorgon onsdag är det alltså leksaksdag. Önskan om leksaksdagen kommer ofta upp på våra Opalenmöten och vi tycker det är rimligt att det återkommer ca 1 gång i månaden. Vi har även tillsammans med eleverna kommit överens om att leksaker med ”skärmar” stannar hemma. Önskar man spela något på skärm har eleverna tillgång till våra Ipads på skolan och de apparna som finns inlagda på dem.

En påminnelse: lappar sitter i foajén angående 2/5 och 30/5. Vänligen fyll i dem omgående! Det är viktigt för vår planering av verksamheten.

Vi har även tagit fram ”de svarta lådorna” med kvarglömda kläder. Ta en titt och ser efter om något är ert. I slutet på veckan skickar vi iväg dem. Tack!

Nu är vi laddade för en ny vecka, vi ses!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s