Hannafritids filmfestival

Igår gick äntligen filmfestivalen av stapeln! Barnen var taggade och uppklädda och vi pedagoger var förväntansfulla. Det skulle bli så roligt att se alla filmer!

I början på veckan skickade vi ner en inbjudan till Korallen till den kommande filmfestivalen. Och under veckan så tillverkade de kameror och autografblock, så att de både skulle kunna ta kort på, och få autografer av filmstjärnorna.

Så igår rullades den röda mattan ut och bänkar ställdes upp på rader. Klockan två började gästerna (Korallen) att strömma in, och vår eminenta välkomstvärd visade dem var de skulle stå/sitta efter att de hade köpt varsin biljett i biljettkassan. Korallen ställde upp sig på två rader längs med den röda mattan, och till sist så ropades skådespelarna upp! Kameror smattrade och autografer skrevs. Till sist blev filmstjärnorna fotograferade framför foto-väggen innan de begav sig in i biosalongen.

Äntligen började filmerna rulla på vita duken. Nio filmer hade producerats av Opalen-barn med hjälp av Imovie. Det var allt från komedier till läskigare filmer, och det var en blandad kompott av känslor som bubblade fram!

Efteråt diskuterades filmerna högljutt kring korv-vagnen.

Trevlig helg och trevligt lov!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s