Veckans schema

20131021_121309

Så var det äntligen måndag på fritids igen! (Ja, igår alltså, då inlägget skulle ha publicerats). Måndagar är riktigt härliga på Opalen, för då är både barn och vuxna taggade för en ny vecka. Barnen har lärt sig att ”landa” på en gång i verksamheten. Just nu är lego väldigt populärt och upptar många barns tid på fritids. Men den här veckan är det även väldigt många som håller på att göra klart sina fina affischer till torsdagens filmfestival! =)

Eftersom att filmfestivalen kommer att gå av stapeln på torsdag (våran utedag) har vi ändrat om lite i veckoplaneringen. Den här veckan kommer utedagen vara på onsdag istället. Vi hoppas självklart på uppehåll, men var snäll och se till att barnen har regnkläder och stövlar, i rätt storlek, i sina skåp!

På onsdag planerar en elev att ordna en fotbollsturnering för alla som vill vara med, ute på fotbollsplanen!

På fredag kommer vi återigen att bjuda upp några från Korallen till Lugna rummet, vi har märkt att det är en välbehövlig paus i verksamheten, för Korallerna =)

Dessutom är ”fyrans torsdag” flyttad till fredag den här veckan. De kommer att hålla till i ett grupprum, tillsammans med Carin Bodin, och baka.

På återseende!

//Carin B

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s