Veckobrev Opalen v.42

Veckobrev Opalen
vecka 42

Verksamheten
Kärleksspråkens avslutning blev verkligen helt underbar… J Opalen fixade en superdag för Korallen och Korallens fika för Opalen var enormt uppskattat! Det mest fantastiska var hur engagerade och kompetenta barnen var – ni ska vara enormt stolta över dem; det är vi!

Nu har det nya temat ”Den stora resan” startat. Barnen har fått reda på att vi under året ska ut på olika resor och har fått börja fundera på vart våra resor ska ”gå”; verkliga eller påhittade länder spelar ingen roll. Igår började barnen också göra sina egna pass – ett måste för utlandsresor även här på fritids!


Viktig information

– Nu på fredag den 19 oktober har Opalen leksaksdag. Det innebär att barnen får ta med sig leksaker, men även mobiler och t.ex. DS-spel. Allt tas med i samråd med er föräldrar och på eget ansvar. Våldsspel eller på annat sätt otillåtna spel är inte tillåtna.

– Vecka 44 är det höstlov. Fritids är öppet måndag – torsdag. Fredagen är stängd för studiedag både på skola, fritids och förskola.

– Onsdagen på lovet vecka 44 kommer vi besöka Karlslundsskolan. Temat för lovet är Hannaoplympiaden och vi kommer tävla tillsammans med eleverna där. Vi kommer vara tillbaka på skolan ca 15:00.

– Kom ihåg att säga till personalen på morgonfritids (fram till 08:00) när du lämnar ditt barn så att vi registrerar att barnet är lämnat!

Glöm inte att registrera er på bloggen! Gå in på hemsidan www.hannaskolan.nu och klicka er fram till fritids och Opalen. Där kan du skriva upp dig som prenumerant.


Viktiga datum

– Vecka 44: Höstlov
– Måndagen vecka 45 (den 5 november) stänger fritids 16:00.
– 14 november har vi drop-in-fika för er föräldrar på fritids. Mer information och tider kommer senare.

—————————————————————

Tveka inte att höra av er till oss om ni undrar över något.

Carina, Johan, Martin & Rebecka

 

Opalens telefonnummer: 019-6036823 och 070-1095305

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s